Advies / Interim-Management

In de rol van interim-manager neem ik tijdelijk de leiding in (een deel van) een bedrijf in handen. Als interim-manager of adviseur begin ik met een frisse (her)start en heb ik een objectieve kijk op zaken. Ik ben gemotiveerd en probeer de sleur uit het bedrijf te halen. Typische kenmerken van mij zijn de duidelijkheid en zakelijkheid waarmee ik te werk ga. Deze combineer ik met een sterke persoonlijke betrokkenheid bij en inlevensvermogen in de mensen waarmee ik werk. Ik kan ingezet worden om de lopende zaken te laten draaien en te verbeteren, maar ook om meer ingrijpende veranderingen door te voeren.

Stimulans Trainingen en AdviesElementen die in mijn opdrachten terugkeren zijn onder andere de rol van intermediair en stimulans tussen diverse partijen in een organisatie. Verder resultaatgericht werken, groepen medewerkers leren op een productievere wijze met elkaar om te gaan, afdelingen reorganiseren, (her)ontwerp van werkprocessen en bewustwording en vergroting van de mate van kwaliteit.

Wanneer u een tijdelijke vacature heeft, kan deze worden opgevuld door StimulAns. Ik beschik over een breed netwerk met meerdere interim-managers, adviseurs, coaches en trainers zodat StimulAns Trainingen en Advies een compleet aanbod heeft.

Ga een gesprek aan en laat u informeren welke maat-oplossing StimulAns u kan bieden.

Veranderingen beginnen allemaal met een beslissing. En één beslissing kan uw leven veranderen.