Trainingen

StimulAns Trainingen heeft een groot aanbod van trainingen. Er is hier een kort overzicht gemaakt van de trainingen die op dit moment gegeven worden. Klik op een van de onderwerpen hieronder voor de verschillende mogelijkheden.

Doelgerichte communicatie betekent niet alleen praten met anderen. Het gaat vooral om het gesprek met jezelf. Hoe ga je met jezelf om, wat is je gevoel van identiteit, wat is je strategie waarmee je besluiten neemt en je doelen bereikt.
Dat gaat op voor alle gebieden in het leven. In deze communicatietraining krijg je inzichten en technieken vanuit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) aangereikt om de communicatie met jezelf en daarmee de ander te sturen, te integreren en in uiteenlopende situaties toe te passen.

Deze training bestaat uit 5 modules en wordt gehouden op acht dagen met de mogelijkheid om module 1 en 2 apart te volgen.

Als je meer informatie wilt, neem dan contact op.
In deze training werken we met inzichten die we opdoen uit het boek van Mabel van Dungen "100% JEZELF – In 7 stappen je leven op orde krijgen en houden" aangevuld met technieken vanuit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

"100% JEZELF" is een boek dat je stapsgewijs en helder uitlegt wat je zelf kunt doen om een gelukkig en spannend leven te hebben. Een ideaal leven ontstaat natuurlijk niet vanzelf. Hoe ga je dat bewerkstelligen? Je moet een strategie hebben! Het leven is logisch, je moet alleen de logica ontdekken. Jij bent zelf verantwoordelijk voor wie je bent, wat je doet en hoe je er uitziet. Ben jij iemand die coaching kan gebruiken op het gebied van zelfvertrouwen, liefde, creativiteit en plezier. In 7 modules in 7 heldere dagdelen maak je een persoonlijk strijdplan en ben je ook daadwerkelijk aan de gang.

Aangezien je met je groepsleden aan de slag bent, kun je aangepakt en door elkaar geschud worden en doe je de oefeningen deels in de groep en deels thuis.

Deze training bestaat uit 7 modules en wordt gehouden op 7 dagdelen.

Als je meer informatie wilt, neem dan contact op.
In deze training werken we met inzichten die we opdoen uit het boek "De kracht van het Nu" van Eckart Tolle aangevuld met technieken vanuit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

Bijna iedereen leeft in de greep van zijn rusteloze denken. Veel onvrijwillige gedachten beheersen ons denken.
Gepaard met angst of verlangens kunnen ze ons bezighouden en beperken.
Als we onze aandacht hierop vestigen en verbinden met gebeurtenissen uit het verleden
en ook nog toekomstige angstige verwachtingspatronen bedenken, raken we verstrikt in ons denken.
Daardoor gaan we voorbij aan wat er NU is.
We zien niet, wat er op dit moment werkelijk is.

We hebben problemen gemaakt, die in wezen niet bestaan.
Wat moeten we oplossen? Niets. Waar het nu in wezen omgaat is te ontdekken: wat werkelijk is, wie we werkelijk zijn.


Want wat we in werkelijkheid zijn ligt dieper dan ons denken.

Willen we vandaar uit leven dan moeten we ontdekken en zien wie we werkelijk zijn.

Deze training bestaat uit 10 modules en wordt gehouden op 10 dagdelen.

Als je meer informatie wilt, neem dan contact op.
In deze training werken we met inzichten die we opdoen uit het boek "Authenticiteit" van Ed Nissink aangevuld met technieken vanuit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

Authenticiteit vraagt het pad naar jezelf te lopen. Ontdek en gebruik je eigen waarheden, talenten, missie en visie en vind je ware geluk.
De maskers vallen af, conflicten worden scherper en duidelijker, verborgen motivaties zijn steeds moeilijker te hanteren. Status, rijkdom, macht en hierarchieën verliezen gewicht. Het komt er nu op aan te ontdekken wie je werkelijk bent en hoe je het leven kunt leiden waarvoor je op aarde bent gekomen.

Deze training bestaat uit 6 modules en wordt gehouden op 6 dagdelen.

Als je meer informatie wilt, neem dan contact op.
In deze training werken we met inzichten die we opdoen uit het boek "de 7 spirituele wetten van succes" aangevuld met technieken vanuit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

Succes kan omschreven worden als voortdurend gelukkiger worden en gestaag verwezenlijken van doelen die de moeite waard zijn. Succes wordt beschouwd als een proces waar je hard voor moet werken, en als iets dat ten koste van anderen gaat. We hebben een meer spirituele benadering van succes en overvloed nodig. Als we de spirituele wetten kennen en toepassen, komen we in harmonie met de natuur en creëren we onbekommerd met plezier en liefde.

Ben jij iemand die de 7 spirituele wetten van succes wil leren kennen en samen met een groep wil werken aan de toepassing van deze wetten in jouw leven? In 7 modules in 7 heldere dagdelen bespreek je jouw reilen en zeilen per wet en pas je die wet in het dagelijks leven toe.

Als je meer informatie wilt, neem dan contact op.

Als u andere trainingen wilt, neemt u dan contact met mij op. Ik kan u zeker van dienst zijn.

Veranderingen beginnen allemaal met een beslissing. En één beslissing kan uw leven veranderen.