Over StimulAns

Bij StimulAns staan communicatie en deskundigheid centraal.

Openheid, transparantie en duidelijkheid. Het zijn veel geroemde begrippen. Maar wat komt er in de praktijk van terecht? Helder communiceren is moeilijker dan we denken. Inhoud geven aan een prettige manier van met elkaar omgaan, elkaar steunen, stimuleren en feedback geven, het vergt bewustwording en oefening.

Stimulans Trainingen en AdviesTijdens de training kijk je naar jezelf, leer je gebruikmaken van je sterke kanten en oefen je hoe het anders kan. We gaan aan de slag met houding en lichaamstaal, want daarmee brengen we boodschappen over die veel indruk achterlaten. Ook respect is een essentieel thema, want het is een basisvoorwaarde voor een goed lopende communicatie.
Mijn trainingen en workshops zijn praktijkgericht en oefenen met de nieuwe vaardigheden maakt er een groot deel van uit. In een veilige omgeving waar deskundige communicatietrainers je vaardigheden leren en je tips geven.

Ook in de advies en interimopdrachten, waarin de zaak voorop staat, blijkt toch dat de zaak pas goed behartigd kan worden als bovenstaande principes voorop gaan. Want of je nu werkt in een profit organisatie, de gezondheidszorg, in het onderwijs, bij de politie of de Belastingdienst: overal is mensgerichte, open communicatie een must. StimulAns verzorgt speciaal daarvoor trainingen en workshops waarin communiceren en ontwikkeling centraal staat.
Maar ook particulieren die behoefte hebben aan persoonlijke coaching en groei kunnen bij StimulAns terecht. Ik heb ook voor jou een passende training of workshop.

Ik heb een breed netwerk met meerdere interim-managers, adviseurs, coaches en trainers een samenwerking aangegaan zodat StimulAns Trainingen en Advies een compleet aanbod heeft. U kunt hier meer lezen over mij. Als u wilt weten voor wie ik gewerkt heb, kijk dan eens op deze pagina.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden door te nemen die ik u kan bieden.

Veranderingen beginnen allemaal met een beslissing. En één beslissing kan uw leven veranderen.