De Modules Van 100% Jezelf Zijn

Je lichaam is de afspiegeling van je leven. Hoe je met je lijf en je gezondheid omgaat, zegt alles over de manier waarop je in het leven staat en hoe je tegenover jezelf staat. Als je je leven wilt veranderen, begin je bij de basis, het fundament van je leven: je lichaam. Wie fysiek actief is en sport, die krijgt een veel gezonder gevoel en maakt geluksstoffen aan. Als jij er opeens beeldig uitziet, kun je een voorbeeld voor anderen zijn. Je maakt in de groep en thuis je fysieke en emotionele strijdplan en gaat die uitvoeren.
Grote mensen zijn soms net verwende kinderen. Het is nooit genoeg en iedereen wil altijd meer, meer en meer. Van niets iets maken is misschien wel de grootste uiting van levenslust en creativiteit. Dans elke dag om te voelen dat je leeft! Kijken naar wat er wel is, is de beste manier om dankbaarheid te kweken waardoor de kans op overvloed en tevredenheid immens stijgt. Iedereen heeft wel iets verschrikkelijks meegemaakt. Buig het positief om, word geen slachtoffer van je eigen verhaal. Creativiteit is grenzeloze positiviteit in welke vorm dan ook. Je maakt in de groep en thuis je eigen creatieve strijdplan voor levenslust en gaat die uitvoeren.
Is het niet zonde als je dromen de realiteit in de weg staan. Daarmee parkeer je je eigen geluk op een plek waar je onmogelijk nog bij komt. Door 100% jezelf te zijn, geef je iedereen in je omgeving de gelegenheid dat ook te zijn. Doordat je een ander zonder eisen benadert, creëer je een sfeer van veiligheid en ruimte waarin alles kan ontstaan. Jouw ideale droomman of droomvrouw bestaat in de mate waarin je dat zelf bent. De meesten van ons moeten hard werken om de negatieve ervaringen kwijt te raken, zodat je weer licht- en luchthartig door het leven kunt. Een relatie is een ingenieus mechanisme om iets aan een ander te kunnen geven. Relaties zijn geen supermarkten, waar je een klacht kunt indienen als er iets niet is. Vaak heb je alleen maar iemand nodig die je voordoet hoe je liefhebt als je het zelf bent vergeten. Door van je kind te houden, leer je van jezelf te houden. Je maakt in de groep en thuis je eigen strijdplan op het gebied van relaties en gaat die uitvoeren.
Tuinieren en seks zijn in wezen hetzelfde. Eerst zijn er kennis en bewustzijn voor nodig om te weten wat je moet doen. Alles kan en mag maar voor liefde staat er wel een emotionele binding op het menu. Hoe kun je krijgen wat je nodig hebt? Gewoon door erom te vragen. Voor alles geldt dat het goed moet aanvoelen. Je zult een ideale mix moeten vinden, zodat een ieder van jullie datgene aan elkaar geeft waar behoefte aan is. Stel je kwetsbaar op maar let op jezelf. Strijden kun je het beste doen door er niet aan mee te doen. Verleiden en verleid worden is een spel waar je ontzettend veel plezier en lol aan kunt beleven. Je maakt in de groep en thuis je eigen sexy liefdesplan en gaat die uitvoeren.
Eerst moet er een basis zijn van een gezond gevoel van eigenwaarde. Jezelf 100% waardevol vinden en respecteren, is het einddoel. Een laag gevoel van eigenwaarde en zelfrespect leidt uiteindelijk tot zelfvernietiging. Je hebt een subjectieve waarneming. Als je jezelf niets waard vindt, vindt de wereld ook niets waard. Complimenten aannemen betekent dat je goed in je vel zit. Eigenwaarde en zelfrespect hebben alles te maken met de mate waarin er van je gehouden is, of de mate waarin je denkt dat er van je gehouden is. Consistent gedrag en bewustzijn zijn voorwaarden om je gevoel van eigenwaarde en respect te kunnen verbeteren. Je hebt slachtoffers en winnaars en het enige wat je hoeft te doen is je ervan bewust te worden dat je een winnaar bent. Vraag je eens af in hoeverre je kunt ontvangen en vragen. Je maakt in de groep en thuis je eigen strijdplan voor meer zelfrespect en eigenwaarde en gaat die uitvoeren.
Keuzes ten aanzien van geld die zijn gebaseerd op angst, zijn altijd gedoemd te mislukken of verkeerd uit te pakken. Kies je op basis van vertrouwen en enthousiasme, dan zal dat je altijd verrijken. Zorg dat je bewust bent van de manier waarop jij tegenover jezelf en geld staat. In hoeverre ben je financiëel volwassen? Het leven draait niet om geld en werken, maar mensen die hun financiële zaken op een rijtje hebben, hebben meer tijd, ruimte en energie over voor andere dingen in het leven. Wie zijn eigen financiële zaakjes kan regelen, zal zich een stuk beter en veiliger voelen. Je bent immers iemand die op zichzelf kan vertrouwen. Rijk ben je als je hart tevreden is met wat je bent en wat je hebt en wat je kunt geven en ontvangen. Doe wat bij je past. Doe waarvoor je in de wieg gelegd bent. Het is de enige weg naar levensgeluk en financieel succes. Je maakt in de groep en thuis je financiële strijdplan en gaat die uitvoeren.
Geloven, in wat dan ook is hard werken. Vraag en je zult ontvangen. Iedereen heeft kracht, edelmoedigheid, altruïsme, liefde en visie in zich. Door bijzonder te zijn, te geloven, door te reiken naar de hoogste sterren en door anderen onvoorwaarlijk te beminnen, kun je een lichtbaken zijn voor anderen. Spiritualiteit betekent leven in liefde: liefde geven, liefde ontvangen en geloven in liefde. Geloof brengt je overal, waar je maar wilt. Leef met liefde in je hart. Succesvol zijn op wat voor terrein dan ook, heeft te maken met een blind vertrouwen op eigen kunnen. Denk niet dat het allemaal zomaar goed komt. Dat gebeurt namelijk niet. Doe iets. Verander je leven, verbeter je leven. Jij bent de enige die dat kan. Blijf een realistische optimist spiritueel betekent niet dat je door het leven zult zweven. Nuchter zijn is nodig. Je maakt in de groep en thuis je spirituele strijdplan en gaat die uitvoeren.

Als u andere trainingen wilt, neemt u dan contact met mij op. Ik kan u zeker van dienst zijn.

Veranderingen beginnen allemaal met een beslissing. En één beslissing kan uw leven veranderen.