De Modules Van De Kracht Van Het Nu

Je bent je eigen grootste obstakel op weg naar verlichting. Hoe bevrijd je jezelf van je verstand. Verlichting is in wezen ontstijgen aan het denken. Emotie is de reactie van het lichaam op het verstand.
In dit dagdeel bespreek je jouw grootste obstakels in de bevrijding van het denken.
Je creëert je eigen pijn door in het nu je pijnlichaam dat vervuld is van oude krampen en herinneringen te voeden. Hoe identificeert het pijnlichaam zich met het ego. Wat is de oorzaak van angst. Hoe kan ons ego ons helpen op weg naar heelheid.
In dit dagdeel bespreek je jouw bewustzijn en pijn.
Zoek jezelf niet in het verstand. Beëindig de illusie van de tijd. Er bestaat niets buiten het nu. Wat is de sleutel tot de spirituele dimensie en hoe krijg je toegang tot de macht van het nu. Hoe laat je de psychologische tijd los en wat is de krankzinnigheid van de psychologische tijd. Negativiteit en lijden hebben hun wortels in de tijd. Hoe ontdek je het leven in jouw situatie. Alle problemen zijn immers illusies van het verstand. Hoe maken we die kwantumsprong in de evolutie van het bewustzijn. Hoe krijg je de vreugde van het Zijn.
In dit dagdeel bespreek je hoe jij helemaal opgaat in het nu.
Verlies van het Nu is een essentiële misvatting. Gewone onbewustheid en diepe onbewustheid wat zoeken we? Hoe breken we de gewone onbewustheid af en hoe bevrijd je je van ongelukkigheid. Wees helemaal waar je bent, waar dat ook is.
Wat is je innerlijke doel van je levensreis en besef dat het verleden niet kan overleven als je aanwezig bent.
In dit dagdeel bespreek je wat jouw strategieën van het verstand zijn om het nu uit de weg te gaan.
Het is niet wat je denkt dat het is. De schoonheid van het wachten. Schoonheid komt op in de stilte van je aanwezigheid. En hoe realiseer je een zuiver bewustzijn. En wat is de werkelijkheid van je goddelijke aanwezigheid.
In dit dagdeel bespreek je jouw toestand van aanwezigheid.
Wat is zijn in je diepste zelf en kijk achter de woorden. Hoe vind je de onzichtbare en onvernietigbare werkelijkheid. Hoe kom je in contact met je innerlijke lichaam en hoe vind een transformatie plaats door middel van het lichaam. Hoe vertraag je je verouderingsproces en hoe versterk je je immuunsysteem. Laat je adem je naar binnen brengen, het lichaam in. En hoe maak je creatief gebruik van het verstand. En wat is de kunst van luisteren.
In dit dagdeel bespreek je jouw innerlijke lichaam.
Hoe daal je diep in je lichaam af. Wat is de bron van chi en hoe heb je een droomloze slaap. En zijn er nog meer poorten tot het Ongemanifesteerde. Wat is stilte en wat is ruimte en wat is de ware aard van ruimte en tijd.
Bestaat een bewuste dood.
In dit dagdeel bespreek je jouw poorten tot het Ongemanifesteerde.
Betreed het Nu waar je ook bent. Wat zijn haat-liefde verhoudingen. Wat hebben verslaving en het streven naar heelwording met elkaar te maken. Hoe kom je van verslavende naar verlichte relaties. Relatie als spirituele oefening. Waarom vrouwen dichter bij de verlichting staand en hoe het collectieve vrouwelijke pijnlichaam opgelost kan worden. En geef de relatie met jezelf op.
In dit dagdeel bespreek je jouw verlichting in relaties.
Het hogere goed achter goed en kwaad. Het einde van je levensdrama. De vergankelijkheid en de cycli van het leven. Hoe kun je je negativiteit gebruiken en loslaten. Hoe leef je in mededogen. En hoe kom je naar een andere orde van werkelijkheid.
In dit dagdeel bespreek je jouw vrede.
Aanvaarding van het Nu is de sleutel om van het verstand in de spirituele energie te komen. Hoe geef ik me over in persoonlijke relaties en kan ik een ziekte omzetten in verlichting. Wat kunnen we doen als we door een ramp worden getroffen en hoe zetten we lijden om in vrede. Wat is de weg van het kruis en hoe hebben we de macht om te kiezen.
In dit dagdeel bespreek je jouw overgave.

Als u andere trainingen wilt, neemt u dan contact met mij op. Ik kan u zeker van dienst zijn.

Veranderingen beginnen allemaal met een beslissing. En één beslissing kan uw leven veranderen.